Har du lyst til å jobbe hos oss?

10 juni, 2020

Da har du sjansen nå. Arbeidsmengden øker, og vi trenger en SERVICETEKNIKER. Har du god teknisk forståelse, elektro forståelse/elektro bakgrunn, så kan det være nettopp deg vi ser etter. Du vil inngå i vårt serviceteam, og må ha sertifikat kl B BE, og kunne jobbe selvstendig og målrettet. Erfaring fra bransjen er en fordel, og norsk/engelsk må beherskes skriftlig såvel som muntlig. Ta kontakt med daglig leder Rune Storbukås på 99 27 79 16, eller send en mail til Rune på rune@portogdor.no Tiltredelse snarest.

Ledig jobb som SERVICETEKNIKER. Ta kontakt med Espen på 48867330 eller Rune på 99277916.

Publisert av Port & Dørsenter AS Mandag 22. juni 2020

Andre innlegg

Glass og fasade

Glass og fasade

Vi skreddersyr løsninger for fasade, vinduer og dører i aluminium. Alt etter kundens spesifikasjoner og ønsker.

Lagerboder

Lagerboder

Har du behov for å sikre eiendeler, som for eksempel i et felles garasjeanlegg? Eller trenger du boder til et minilager?Vi har løsningene. Ta kontakt på telefon eller mail så gir vi deg et tilbud på ditt prosjekt. Her er et par bilder fra et prosjekt vi nylig monterte...

Serviceavtale

Serviceavtale

Vi tilbyr serviceavtale, og 24 timer vaktservice. Både for næring og privat. Jevnlig tilsyn er viktig for å unngå unødvendig stopp og slitasje, og for opprettholdelse av garantier. Ta kontakt med oss i dag for et tilbud.