Ingenting topper en god referanse fra en fornøyd kunde og samarbeidspartner

4 juli, 2020

Vi er så heldige å få samarbeide med mange entreprenører i Rogaland og i Agder. Mange av de etablerte bruker oss, og det dukker innimellom opp nye tilvekster i markedet, som PFR. PFR står for Passion For Renewal, og er et relativt ferskt tilskudd, men de som utgjør PFR har mange år bak seg i bransjen. Vi har samarbeidet med dem på noen prosjekter, blant annet på AMFI Madla. Da var det ekstra hyggelig at Anders Tveit, en av grunnleggerne av PFR, sa seg villig til å stille opp i en referansefilm for oss.

Vi er flinke til å skryte av oss selv, og selvskryt skal man lytte til, for det kommer fra hjertet;-). Allikevel, ingenting topper en god referanse. Snurr film.

Andre innlegg

Glass og fasade

Glass og fasade

Vi skreddersyr løsninger for fasade, vinduer og dører i aluminium. Alt etter kundens spesifikasjoner og ønsker.

Lagerboder

Lagerboder

Har du behov for å sikre eiendeler, som for eksempel i et felles garasjeanlegg? Eller trenger du boder til et minilager?Vi har løsningene. Ta kontakt på telefon eller mail så gir vi deg et tilbud på ditt prosjekt. Her er et par bilder fra et prosjekt vi nylig monterte...

Serviceavtale

Serviceavtale

Vi tilbyr serviceavtale, og 24 timer vaktservice. Både for næring og privat. Jevnlig tilsyn er viktig for å unngå unødvendig stopp og slitasje, og for opprettholdelse av garantier. Ta kontakt med oss i dag for et tilbud.