Ja, vi har redusert bemanning i sommer, men er fortsatt åpne:-)

9 juli, 2020

Rogaland har ikke tatt ferie 100%, i alle fall ikke når det gjelder porter. Vi springer, og smiler:-) Det er bare å ta kontakt. Vi oppfordrer deg som har ting som haster: port som ikke virker, port som er påkjørt eller lignende om å ringe 40005113, så skal vi hjelpe deg så raskt vi bare kan.

Til dere andre som gjerne vil ha en pris på ny port, dør, ny portåpner, service på porten, send en mail på post@portogdor.no. Så skal vi besvare så raskt vi klarer. Akkurat nå må vi prioritere strengt, og da blir det det mest kritiske som tas. I alle fall frem til 27.juli, da er vi mer eller mindre 100% tilbake igjen alle mann. Fortsatt god sommer, og som sagt; ta kontakt om det er noe:-) Som dere ser har vi ryddet plass til full trailer fra Nederland, som ankommer fredag.

Andre innlegg

Glass og fasade

Glass og fasade

Vi skreddersyr løsninger for fasade, vinduer og dører i aluminium. Alt etter kundens spesifikasjoner og ønsker.

Lagerboder

Lagerboder

Har du behov for å sikre eiendeler, som for eksempel i et felles garasjeanlegg? Eller trenger du boder til et minilager?Vi har løsningene. Ta kontakt på telefon eller mail så gir vi deg et tilbud på ditt prosjekt. Her er et par bilder fra et prosjekt vi nylig monterte...

Serviceavtale

Serviceavtale

Vi tilbyr serviceavtale, og 24 timer vaktservice. Både for næring og privat. Jevnlig tilsyn er viktig for å unngå unødvendig stopp og slitasje, og for opprettholdelse av garantier. Ta kontakt med oss i dag for et tilbud.