Kan jeg ha en leddport i båthuset mitt?

13 juni, 2020

Svaret på dette er et klart og tydelig JA. Vi har lang erfaring med montasje av galvaniserte stålporter i båthus, og det har vist seg å være en god og varig løsning. Portene er solide, og tåler en støyt. Samtidig så er portene utsatt for både regn og sol, slik at eventuelle saltrester fra sjøvann vaskes vekk, og overflaten tørker opp. I denne artikkelen kan du se noen bilder fra båthusprosjekter vi har levert.

Har du et prosjekt på gang? Ta kontakt med oss på Bryne, på Frakkagjerd eller i Farsund. Vårt felles telefonnummer 400 05 113 kan benyttes, eller send en mail til post@portogdor.no så skal vi ta kontakt med deg. Sommeren står for døren, kanskje akkurat denne sommeren er tidspunktet for å sette port i båthuset. Uansett: ha en strålende sommer, kanskje vi snakkes:-)

Andre innlegg

Glass og fasade

Glass og fasade

Vi skreddersyr løsninger for fasade, vinduer og dører i aluminium. Alt etter kundens spesifikasjoner og ønsker.

Lagerboder

Lagerboder

Har du behov for å sikre eiendeler, som for eksempel i et felles garasjeanlegg? Eller trenger du boder til et minilager?Vi har løsningene. Ta kontakt på telefon eller mail så gir vi deg et tilbud på ditt prosjekt. Her er et par bilder fra et prosjekt vi nylig monterte...

Serviceavtale

Serviceavtale

Vi tilbyr serviceavtale, og 24 timer vaktservice. Både for næring og privat. Jevnlig tilsyn er viktig for å unngå unødvendig stopp og slitasje, og for opprettholdelse av garantier. Ta kontakt med oss i dag for et tilbud.