Nå finner du Port & Dørsenter Sør AS i Farsund

20 mars, 2020

Vi har nylig etablert oss med egen avdeling i Farsund. Der tilbyr vi samme tjenester og produkter som ved avdelingene på Bryne og i Haugesund. Port & Dørsenter Sør AS er lokalisert med egne kontorer i Lundevågveien 5. Der treffer du Øystein Torp Rullestad, som kan hjelpe deg med alt fra den enkle garasjeporten til de mer kompliserte industriprosjektene. Ta kontakt på 928 02 787 for pristilbud, befaring eller kanskje porten din trenger service? Øystein er klar til å hjelpe, og har ekstra gode tilbud de nærmeste dagene.

Andre innlegg

Glass og fasade

Glass og fasade

Vi skreddersyr løsninger for fasade, vinduer og dører i aluminium. Alt etter kundens spesifikasjoner og ønsker.

Lagerboder

Lagerboder

Har du behov for å sikre eiendeler, som for eksempel i et felles garasjeanlegg? Eller trenger du boder til et minilager?Vi har løsningene. Ta kontakt på telefon eller mail så gir vi deg et tilbud på ditt prosjekt. Her er et par bilder fra et prosjekt vi nylig monterte...

Serviceavtale

Serviceavtale

Vi tilbyr serviceavtale, og 24 timer vaktservice. Både for næring og privat. Jevnlig tilsyn er viktig for å unngå unødvendig stopp og slitasje, og for opprettholdelse av garantier. Ta kontakt med oss i dag for et tilbud.