Pro- Line Transport AS med nytt bygg på Engelsvoll. Bygget av Grude Bygg. Med hele 16 porter og 3 lastebrygger. Levert og montert av oss.

3 juli, 2020

Pro-Line Transport AS, et datterselskap av Custom & Cargo AS, har investert i nytt bygg. Bygget er satt opp av Grude Bygg AS, og vi retter en stor takk til Grude for å få lov til å levere på prosjektet. 16 industriporter og 3 lastebrygger er en stor leveranse, som vi setter stor pris på. Legger ved en del bilder som viser hvordan prosjektet ser ut. Benytter anledningen til å gratulere Pro-Line Transport AS med nytt og flott bygg. Lykke til med resten av 2020 og årene som kommer.

Andre innlegg

Glass og fasade

Glass og fasade

Vi skreddersyr løsninger for fasade, vinduer og dører i aluminium. Alt etter kundens spesifikasjoner og ønsker.

Lagerboder

Lagerboder

Har du behov for å sikre eiendeler, som for eksempel i et felles garasjeanlegg? Eller trenger du boder til et minilager?Vi har løsningene. Ta kontakt på telefon eller mail så gir vi deg et tilbud på ditt prosjekt. Her er et par bilder fra et prosjekt vi nylig monterte...

Serviceavtale

Serviceavtale

Vi tilbyr serviceavtale, og 24 timer vaktservice. Både for næring og privat. Jevnlig tilsyn er viktig for å unngå unødvendig stopp og slitasje, og for opprettholdelse av garantier. Ta kontakt med oss i dag for et tilbud.