Ta service på garasjeporten før sommerferien. Nå kun 990,- inkl.mva.

17 juni, 2020

Vi anbefaler deg å gjennomføre en service på garasjeporten, helst hvert annet år. Det nærmer seg ferien, og det kan være greit å ta en sjekk på porten, og sørge for at den går som den skal. Skulle det skje noe i perioden fra nå og frem til skolestart, kan det være ventetid på serviceoppdrag. Så det er bedre å være føre var.

Ta kontakt på 400 05 113 eller send en mail til post@portogdor.no med informasjon om type port (stål eller tre, gjerne modell eller merke), portstørrelse, og adresse der porten står. Så kontakter vi deg, og finner en dag det kan passe for oss begge at service gjennomføres. Prisen er altså 990,- inkl.mva, og du får en kvittert sjekkliste fra montøren etter utført arbeid. Det er en totalt sett god investering.

Hva gjør vi når vi tar service? Jo, vi tar en grundig sjekk av porten din: smører opp det som skal smøres opp, sjekker hengsler – skruer- hjul, kontrollerer wire for oppflising (anbefaler/utfører eventuelt bytte), og sjekker fjørene og balansen på porten. Har du en motor på porten så skal denne jobbe sammen med fjørene, og dersom fjørene ikke er skikkelig oppspente vil motoren ta for mye av jobben alene, med den følge at den gjerne ryker 3-4 år før den strengt tatt ville ha gjort.

En gjennomført service, sammen med en jevnlig avspyling og vask av porten utvendig, forlenger levetiden på porten din.
Samtidig så virker den som den skal når den skal, og det er vel det viktigste?:-)

Andre innlegg

Færrest mulig kontaktpunkt på de store prosjektene.

Færrest mulig kontaktpunkt på de store prosjektene.

Vi legger sjela vår i å hjelpe til med å holde antallet kontaktpunkt nede på de store prosjektene. Derfor har vi et bredt produkt og tjenestespekter. Vi har montasjekompetanse og kapasitet på alt vi tilbyr. NINA Forskningsstasjon på Ims er et godt eksempel på bredden....

Hvor bred kan en leddport være?

Hvor bred kan en leddport være?

Mange har spørsmål rundt størrelser på leddporter, blant annet bredden. Våre industriporter kan uten problemer leveres opp til 12 meter bredde. Portene leveres da med vindavstivere som monteres på portens innside, slik at stor vindtrykk ikke skal være noe problem. Her...