Om oss

Alle typer garasjeporter, dører og automatstyringer. 

Port og Dørsenter AS består av tidligere Brann & Rømningsteknikk og Hauck Portservice. Vi fusjonerte i desember 2016 og har dermed styrket oss i markedet. Vi flyttet inn i nye lokaler på Håland Industriområde , Vesthagen 10 , Bryne i 2016. Totalt er vi 19 ansatte, 12 service/monteringsbiler. Vi har lang erfaring i bransjen og setter fokus på deg som kunde.

Vi tilbyr et bredt spekter av produkter og tjenester innenfor dører og porter. Vårt utvalg inkluderer garasjeporter, industriporter, hurtigporter, foldeporter, glass og fasade, dører, rulleport og gitter, lastesystemer, bommer, boder og brannprodukter. Med vår lange og brede kompetanse kan vi tilby alt fra enkle porter til eksklusive og skreddersydde løsninger. Våre produkter er av høy kvalitet og vi har et stort utvalg av tilbehør og automatikk for å imøtekomme dagens behov. Vi tilbyr også tilpasning rundt åpninger og har faglærte snekkere som kan gi deg en komplett løsning.

Velkommen til Port & Dørsenter AS – porter for jærske forhold.

Vi leverer, monterer og tar service på alle typer porter , rullegitter , lasteramper og dører både til industri , landbruk og privatmarkedet. Foruten vanlige ytter- og innerdører, leverer vi også brann- og sikkerhetsdører av alle slag, i tillegg til rullegitter, rullesjalusier, sportsboder og andre og strekkmetallprodukter.

Port og Dørsenteret er en kjent og stabil leverandør for industrien av alle typer industriportsystemer, som for eksempel duk- og hangarporter, hurtigporter, leddporter, rulleporter, kjøleporter og lastebrygger.

Kontakt oss for en hyggelig prat

Ingen oppdrag er for små, og ingen for store!

Skal du kjøpe ny garasje- eller industriport? Ta kontakt med Port & Dørsenter AS, så vil vårt erfarne team hjelpe deg med å finne den beste løsningen. Vi garanterer også profesjonell montering av porten.

Bare den beste kvalitet

Våre leverandører