Om oss

Alle typer garasjeporter, dører og automatstyringer. 

Port og Dørsenter AS består av tidligere Brann & Rømningsteknikk og Hauck Portservice. Vi fusjonerte i desember 2016 og har dermed styrket oss i markedet. Vi flyttet inn i nye lokaler på Håland Industriområde , Vesthagen 10 , Bryne i 2016. Totalt er vi 16 ansatte, 10 service/monteringsbiler. Vi har lang erfaring i bransjen og setter fokus på deg som kunde.

Port og Dørsenter AS tilbyr alle typer garasjeporter, dører og automatstyringer. Vårt produktspekter spenner fra den enkle port til den mest eksklusive garasjeport på markedet, i tillegg til en rekke valgmuligheter for tilbehør og automatikk som er en selvfølge hos dagens garasjeporter. Trenger du tilpasning rundt åpninger, o.l har vi også faglært snekker til å kunne gi deg en komplett løsning.

Vi leverer, monterer og tar service på alle typer porter , rullegitter , lasteramper og dører både til industri , landbruk og privatmarkedet. Foruten vanlige ytter- og innerdører, leverer vi også brann- og sikkerhetsdører av alle slag, i tillegg til rullegitter, rullesjalusier, sportsboder og andre tyverivern- og strekkmetallprodukter.

Port og Dørsenteret er en kjent og stabil leverandør for industrien av alle typer industriportsystemer, som for eksempel duk- og hangarporter, hurtigporter, leddporter, rulleporter, kjøleporter og lastebrygger.
Vi leverer også ramper, rekkverk, metalltrapper og spiraltrapper.

E

Garasjeporter

E

Industrileddporter

E

Rulleporter

E

Rullegitter

E

Foldeporter

E

Bommer

E

Brannvernporter

E

Skyveporter

E

Lasteramper

E

Værhus

E

Ståldører

E

Sportsboder

Kontakt oss for en hyggelig prat

Ingen oppdrag er for små, og ingen for store!

Skal du kjøpe ny garasje- eller industriport, skal du kontakte oss først. Vi kommer ut til deg for å ta mål og finne den beste portløsningen uten ekstra kostnad. Og selvfølgelig monterer vi porten for deg.

Bare den beste kvalitet

Våre leverandører